Hva har jeg gjort i det siste?

Ikke noe mer enn å grue meg som bare fillærn til å synge foran fremmede og bekjente. 

Jepp, jeg gjorde det. Jeg meldte meg på UKM og tok det største skrittet noen sinne.
Jeg bekjempet frykten min og løp opp på scena med et nervøs smil. Jeg kan ikke tro det, det er helt sykt. Jeg har synget i kor i all evighets år, men det er helt annerledes. Hvis du synger litt feil i en gruppe mennesker på kanskje et antall på 20 personer, så høres det ikke så godt, hvertfall ikke hvem som synger feil. og kor er sosialt og koselig, det var ikke dette. Tulla, det var sosialt OG koselig (etterhvert.) Jeg sang først og fremst til mamma, fordi jeg valgte en sang hun liker veldig godt. Jeg var sykt nervøs for at jeg skulle synge feil, noe jeg gjorde på lydprøva TO ganger!!! Det gikk veldig bra og jeg gikk av scena med et digert smil, ikke fordi jeg trodde at jeg nå kom til å vinne, men fordi jeg klarte det.. helt alene!

Jeg har hatt alle tanker du kan tenke deg i det siste. Ikke bare UKM, men alt fra himmel til jord. Jeg trengte rett og slett litt alene tid hvor jeg kunne selv ha det koselig i mitt eget selskap, men også med andre. Dermed ble bloggen litt borte for meg. Det er bare slikt at jeg har gode perioder og dårlige perioder. Når de gode kommer så merker man det så veldig og det er utrolig koselig med alt og alle, men når de dårlige kommer så er det likegreit å holde seg litt hjemme med en god bok og sengen min. Vi alle har perioder hvor livet bestemmer seg for å ta en liten kjøre tur på berg- og dalbanen, men det er faktisk helt greit. Det er lov det, så beklager for at jeg ikke har skrevet så mye, men det blir bedre! Som sagt: jeg har tenkt mye på videoblogg så det hadde vært fint med noen forslag der.

God fastelaven og et masse boller! Ellers god vanlig og koselig søndag! <3
#Hva vil du jeg skal videoblogge om?

Klem!


  0 kommentarer på "Hva har jeg gjort i det siste?"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Charlotte Kristine, jeg er 17 år og kommer fra Fredrikstad. Dette er bloggen som følger med på livet mitt. Mine tanker, følelser og meninger.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ckanders@ostfoldfk.no

Design laget av Julie Viktoria
hits